Middag, mingel, IP-pris, stöd till Internetutveckling

Internetdagarna är inte bara ett svåröverträffat tillfälle att få veta vad som händer inom Internetutvecklingen. Det ges också rikligt med möjligheter att träffa andra i branschen vid middagen på kvällen den första konferensdagen. Här finns chans att under lättsamma former umgås och knyta kontakter.

Under kvällen delar också föreningen SNUS (Swedish Network Users Society) ut sitt årliga IP-pris. Priset delas ut till den svenska eller nordiska person, grupp av personer eller organisation som genom sitt arbete, forskning eller i annats avseende påverkat och/eller drivit utvecklingen av TCP/IP, Internet eller annan nätverksteknik framåt. Förra året fick Jan Berner priset för "lång och trogen tjänst och delaktighet i flera nyttigheter som TPTEST m m".

Se SNUS:s webbplats för nomineringar för priset 2004, www.snus.se

Under kvällen kommer II-stiftelsen också att tillkännage vilka personer, organisationer och/eller projekt som får ta del av de två miljoner kronor som i år delas ut för stödjande av Internetutvecklingen. Pengarna är en del av II-stiftelsen satsning på att på olika sätt verka för utvecklingen av Internets infrastruktur i Sverige. Ansökningar har tagits emot till och med den 15 september i år. Se mer om Internetfonden på webben: http://www.iis.se/fond/allmant.html


Stiftelsen f?r InternetInfrastruktur
Denna sida uppdaterades senast 2004-08-20