25 Nov Arrangör.SE

Internet har på bara några få år gått från nördarnas egen lekstuga till en livsviktig infrastruktur för gemene man. Samtidigt har Telekomsektorn avreglerats och konkurrensen hårdnat i lågkonjunkturernas kölvatten. Många undrar hur det med dessa förutsättningar ska gå att få ihop en långsiktig och hållbar Internetinfrastruktur i Sverige.

Under dagen gör vi en djupdykning i de mest aktuella frågorna och diskuterar bland annat hur vi ska få bukt med alla missnöjda användare, hur streamingboomen utmanar operatörernas redan hårt pressade infrastruktur och hur vi egentligen ska nå ut med snabbt fiberbredband till hela Sverige.

Vi är också stolta att berätta att både Svenskt Kvalitetsindex och Post- och telestyrelsen kommer att presentera sina senaste rapporter om Bredband i Sverige. Missa inte chansen att lyssna och direkt ställa frågor till talarna.

Varje pass inleds med ett relevanta och kompetenta talare och avslutas med en paneldebatt där panelen och publiken diskutera dagens ämnen. Antalet platser är begränsat så först till kvarn gäller.

Välkomna!