.FILE

23-24 november 2020

Program

23-24 november 2020

Välkommen till två dagar online fyllda av inspiration, kunskap, möten och intressanta ämnen. Här hittar du schema och hålltider för just ditt spår.

Måndag 23/11

Tisdag 24/11

 • Svenska AI-Sällskapet (SAIS)

  AI idag och imorgon – ett forskningsperspektiv

  Artificiell intelligens (AI) påverkar allt och alla. Det här spåret ger en aktuell översikt över forskningsläget inom AI i Sverige.

 • Stellar Capacity

  Resiliens i ett digitalt och uppkopplat samhälle

  Resiliens har under det senaste året uppmärksammats som en av de viktigaste underbyggande faktorerna i vårt digitala samhälle. I detta spår undersöker vi hur mer resilienta samhällen kan formas och genererar även idéer för att förebygga oväntade systemchocker.

 • Institutet för framtidsstudier

  Demokrati och värderingar i tider av kris

  Förändras våra värderingar i tider av kris, och vilken roll ska experter spela? Vad betyder matematik för krishanteringen, och hur ska ansvaret i krissituationer fördelas? I detta spår presenterar ett antal forskare från Institutet för framtidsstudier sin syn på de här frågorna.

 • Rainy Lab

  Spelkultur – gränslandet mellan folkrörelse och gamer

  Vad är egentligen digitala spel, vad innebär det för unga och vilken plats har de i samhällets framtid? Tillsammans ger vi er nya perspektiv på den digitala kulturen.

 • Arbetsförmedlingens innovationscenter och JobTech

  Innovation i samhällets tjänst

  Hur kan myndigheter arbeta innovativt för att underlätta medborgarnas vardag och agera ansvarsfullt med den data de har?

 • Digitalsnack - Social mediebyrå

  Sociala medier i en föränderlig värld

  Häng med på en maxad dag med sociala medier! Det blir aktuella trendspaningar, spännande gäster i Digitalsnack-studion och inspiration av lyckade exempel inom sociala medier 🎉

 • Internetstiftelsen i samarbete med Digidel och Digtalt först med användaren i fokus

  Du, vi och digitaliseringen – skulle inte allt bli enklare?

  Hur kan vi förstå individens möte med ”digitaliseringen” som användare, och hur kan alla vi som jobbar med digital vägledning, support och utbildning göra det mötet smidigare?

 • PasswordsCon

  PasswordsCon – Part 2

  A conference that’s all about passwords, PIN codes, and digital authentication. Passwords are the most prevalent form of authentication in the digital age.

 • Open Source Sweden i samarbete med Redpill Linpro, Imcode och Digitalist.

  Öppna teknologier – framtiden för offentlig sektor

  Välkommen till ett spår som visar på fördelarna med att använda och investera i öppna teknologier för offentlig sektor. Var beredd på en ordentlig wow-upplevelse!

 • Missa inte Internetdagarna 2021

  Se till att vara ute i god tid inför Internetdagarna 2021! Skriv upp dig på vår intresselista och få programmet först av alla.

  Jag samtycker till att ta emot nyhetsbrev och har tagit del av integritetspolicyn

  Missa inte Internetdagarna 2021

  Se till att vara ute i god tid inför Internetdagarna 2021! Skriv upp dig på vår intresselista och få programmet först av alla.

  Jag samtycker till att ta emot nyhetsbrev och har tagit del av integritetspolicyn